CEPAT! SLOT ADALAH TERHAD
Minit
Saat

SLOT UNTUK BULAN OKTOBER HAMPIR TAMAT!

PERCUMA CALL-CONSULTATION TRIP PERCUTIAN KE JEPUN

Dapatkan 100% PERCUMA tiada paksaan Sesi Konsultasi  Panggilan Telefon Selama 20-Minit (bernilai RM 500) yang mampu menjimatkan duit poket serta masa anda. Sesi khas ini akan membantu anda menyelesaikan segala kerisauan & kekeliruan yang anda hadapi dlm merancang percutian idaman ke Jepun.

PERKARA YANG BAKAL DIBINCANGKAN

MEMAHAMI KEDUDUKKAN TEMPAT MENARIK DI JEPUN

Langkah pertama, anda haruslah mengetahui di mana sebenarnya semua tempat menarik yg kerap dilawati oleh pelancong Malaysia. Ini kerana setiap lokasi memerlukan masa & kos yang tertentu untuk sampai ke sana, oleh itu sangat penting untuk pastikan ianya sangat berbaloi untuk anda lawati.

MENGENAL PASTI LOKASI AIRPORT PERGI & BALIK

Kami sering kali terasa amat kesian kepada pelanggan yang tersalah membeli ticket flight yang akhir sekali menyebabkan itinerary mereka menjadi CARCA MERBA. Ya kami tahu, anda mungkin beli kerana ada PROMOSI KILAT, tapi pastikan anda tahu terlebih dahulu lokasi airport yang sesuai mengikut trip anda.

(Cepat! Slot PERCUMA Hampir “Fully-Booked” untuk sesi Oktober)

MENGENAL PASTI TEMA PERCUTIAN ANDA

Langkah seterusnya kami akan bertanyakan beberapa soalan yg bertujuan untuk mengenal pasti apakah tema percutian yg sesuai untuk kumpulan anda. Kerana ada sesetengah tempat berkonsep “shopping”, “sigh-seeing”, “physical activity”, “cultural” & sebagainya.

MENYENARAIKAN TEMPAT KEUTAMAAN "PRIORITY LIST"

Kita akan menyenaraikan ke semua tempat impian atau wishlist yang mahu anda jadikan sebagai “priority”. Langkah ini sangat penting kerana keseluruhan itinerary boleh berubah jika anda mempunyai wishlist yg tertentu. Faktor jarak, masa & kos akan menjadi titik penentu.

MEMBUAT KIRAAN BAJET PERCUTIAN ANDA

“Berapa banyak duit yang saya perlu sediakan? Dimana lokasi tukar duit yang murah? Selamatkah bawak banyak duit cash ke Jepun?” Ini adalah semua persoalan yang kebiasaannya bermain di minda pelanggan kami. Jangan risau, semua ini akan dijawab satu persatu oleh pihak consultant kami.

LIHAT TESTIMONI DARIPADA PARA PELANGGAN KAMI YANG TELAH BERJAYA MENIKMATI PERCUTIAN IMPIAN MEREKA

CEPAT! SLOT PERCUMA UNTUK BULAN OKTOBER HAMPIR TAMAT

TEMPAH SLOT KONSULTASI PERCUMA TANPA PAKSAAN & DAPATKAN PANDUAN PERCUTIAN YG BERNILAI RM500 SECARA PERCUMA

PERHATIAN: Sebelum anda menempah sesi konsultasi percuma ini, anda perlu faham yang sesi ini BUKAN untuk semua orang. Sesi ini hanya untuk anda yang betul-betul serius untuk merancang percutian idaman ke Jepun dan sanggup untuk membuat pelaburan kewangan demi kebahagiaan orang yg tersayang.

Anda mungkin tertanya-tanya, kenapa kami berikan tawaran yang hampir tidak masuk akal dengan tawaran nilai RM 500 secara percuma begitu sahaja?

Baiklah, berikan peluang kepada saya untuk berterus terang kepada anda.

Setelah menguruskan lebih 140+ trip percutian ke Jepun drpd pasangan honeymoon hinggalah kepada trip lebih 800 orang sepanjang 5 tahun ini, kami perasan setiap pelanggan kebiasaannya akan menghadapi masalah yang sama.

Mereka menghadapi masalah untuk MERANCANG percutian mereka ke Jepun terutama sekali apabila hendak membeli tiket penerbangan, memilih tarikh, serta memilih lokasi airport yg sesuai.

Rata-rata yang menggunakan perkhidmatan kami akan mengadu bahawa mereka menyesal kerana tidak dapat khidmat konsultasi dengan kami terlebih dahulu sebelum membeli tiket flight kerana akhirnya mereka mengalami kerugian akibat jadual itinerary percutian yg CARCA MERBA & yang lagi teruk TIDAK KOS EFEKTIF.

Oleh sebab itu, untuk menyelesaikan masalah ini, kami mengambil keputusan untuk memberikan perkhidmatan konsultasi terlebih dahulu TANPA mengambil sebarang BAYARAN untuk memastikan lebih ramai yg mampu merancang percutian dengan betul.

Selain daripada itu, kami dapati kebanyakkan pelanggan yg berpuas hati dengan khidmat nasihat yg kami berikan, akhirnya membuat keputusan untuk memilih kami sebagai agen pelancongan mereka di Jepun.

Hal ini adalah “win-win situation” untuk pihak kami & pihak pelanggan kerana kami tidak memaksa mereka untuk membuat pembelian. Malah kami rasa sangat puas kerana ada yang meinggalkan “positive review” di laman social kami walaupun tidak menjadi pelanggan kami.

Ini adalah sebab kenapa kami mampu menawarkan nilai nasihat yg berharga RM 500 secara PERCUMA tanpa paksaan. Klik link di bawah untuk menempah slot percuma anda

Tulus Ikhlas,

Adib Afifi
Head of Travel Consultant
MKJ Travel
MelancongKeJepun.com

(Cepat! Slot PERCUMA Hampir “Fully-Booked” untuk sesi Oktober)

© 2019 MKJ Travel. All Rights Reserved
Read More