PENGENALAN PAKEJ TOKYO 5H4M

Pakej Tokyo 5H4M adalah pakej percutian yang singkat tapi padat tanpa ada sebarang masa lebihan. Ini kerana jumlah 5 hari adalah sangat optimum untuk melawat kawasan sekitar Tokyo seperti :

  • ▶️ 2 Hari Tokyo City Tour
  • ▶️ 1 Hari Tokyo Disney Tour
  • ▶️ 1 Hari Mt Fuji Tour
  • ▶️ Airport Pickup & Transfer

Kelebihan pakej ini adalah ianya seimbang dari sudut kos yang tidak terlampau mahal dengan jumlah hari yang tidak terlampau singkat. Kebisaannya ini adalah pakej kegemaran ramai orang.

marcus-ng-97Zd27zO5Po-unsplash

Day 1

Airport Pickup

Cherry blossoms in spring, Chureito pagoda and Fuji mountain in Japan.

Day 2

Mt Fuji Tour

desktop-wallpaper-osaka-dotonbori-japan-nightlife

Day 3

Tokyo City Tour 1

tokyo-dxva6ho3h8x6m3xb

Day 4

Tokyo City Tour 2

haneda

Day 5

Airport Transfer

FIRST TIME KE TOKYO?

Tonton video penerangan kami tentang 10 tempat yang wajib dilawati ketika ke Tokyo.

JENIS-JENIS ITINERARY TOKYO 5H4M

Dibawah ini kami senaraikan 3 versi berlainan untuk trip Tokyo 5H4M yang anda boleh pilih.

Swipe gambar dibawah ke kiri & ke kanan untuk lihat versi yg berlainan

Seperti mana contoh ubah suai itinerary yg terdapat di atas, pakej kami adalah 100% customizable mengikut citarasa anda. Itinerary juga boleh diubah suai mengikut bajet percutian yang anda inginkan.

Dibawah ini kami tunjukan contoh itinerary penuh bagi Versi 1 – Pakej Tokyo 5H4M

ITINERARY PENUH - TOKYO VERSI 1

PAKEJ TOKYO 5H4M - TOKYO CITY + DISNEYLAND + MT FUJI

APA YG TERMASUK DALAM PAKEJ?

– Disneyland atau Disneysea
– Kawaguchiko Lake Cruise
– Tokyo Tower

– Public transportation (train/bus) : 3 days
– Private transportation (car/MPV/van/bus) : 2 days

– Penginapan jenis Guest House atau Hotel

APA YG TIDAK TERMASUK DALAM PAKEJ?

– Jangan bimbang! Kami boleh membantu untuk menempah tiket penerbangan anda tanpa sebarang caj perkhidmatan. Anda hanya perlu membayar kos sebenar berdasarkan harga tiket pada tarikh pilihan anda. Ini memudahkan anda & juga pihak kami untuk memberikan harga terbaik tanpa cas tambahan.

– Jangan bimbang! Panduan makanan halal sudah termasuk dalam pakej ini dimana kami akan membawa anda pergi ke restoran pilihan anda tanpa sebarang kos tambahan. Manjoriti pelancong Malaysia memilih makan tengah hari sahaja di restoran, kemudian sarapan & makan malam di Guest House yg lengkap dengan kelengkapan memasak. Ia lebih murah, lazat & selesa dengan citarasa rakyat Malaysia!

BERAPAKAH HARGA PAKEJ INI?

Dibawah ini kami sediakan Price Calculator untuk memudahkan anda mengira harga untuk seorang dewasa bagi Pakej Tokyo 5 Hari 4 Malam :

Calculator Tokyo 5H4M

5
Additional Cost RM300
Additional Cost RM250

*Harga sebenar pakej adalah dalam mata wang Yen. Kiraan ini mengikut nilai tukaran 1 Yen = RM 0.038 pada 11/11/2019

TotalRM 

Harga menggunakan kalkulator di atas adalah secara anggaran sahaja. Jika anda nak dapatkan harga sebenar untuk dewasa & kanak-kanak serta lengkap dengan Itinerary Percutian, kami akan berikan secara PERCUMA tanpa sebarang paksaan untuk membeli. Klik butang di bawah.

FREQUENTLY ASK QUESTION (FAQ)

Kesemua pakej yang kami tawarkan adalah “Private Trip”. Ini bermakna sepanjang tour guide kami hanya akan menguruskan kumpulan anda sahaja & tidak bercampur dengan group lain. Layanan yang diberikan adalah sangat personalize & ekslusif untuk anda sahaja.

Dengan MKJ Travel, kelebihannya adalah harga pakej kami adalah sangat ‘transparent’ & flat price for the whole year. Ini bermakna kami tidak menyembunyikan sebarang cas tambahan serta harga kami kekal sama sepanjang tahun.

Hal ini kerana harga pakej kami adalah dalam mata wang Yen kerana kami telah berpusat di Ariake, Tokyo Japan. Kami adalah ‘direct contact’ jika anda memerlukan perkhidmatan Tour Guide di Jepun. Ini bermakna tiada pihak ketiga yg terlibat & harga adalah tersangat murah ibarat ‘harga agen’.

Ya boleh, cuma harga tiket flight kami akan asingkan ke dalam quotation yang berasingan & harga tiket adalah mengikut harga “actual” yang diberikan oleh syarikat penerbangan mengikut tarikh yang anda inginkan. Ini bermakna kami tidak meletakkan sebarang “mark-up” dan anda akan dapat menikmati harga yang termurah.

Ya! Itinerary percutian kami adalah 100% boleh diubah suai mengikut permintaan anda. Sila berhubung dengan team kami untuk mendapatkan khidmat ubah suai itinerary secara percuma