PENGENALAN PAKEJ TOKYO-OSAKA 8H7M

Pakej Tokyo-Osaka 8H7M adalah pakej percutian untuk anda yang menyukai trip berkonsep lebih santai serta banyak masa tambahan. Ini kerana jumlah 8 hari adalah tempoh yang sangat mencukupi untuk melawat sekitar Tokyo-Osaka seperti :

– 1 Hari Tokyo City Tour
– 1 Hari Tokyo Disney Tour
– 1 Hari Mt Fuji Tour
– 1 Hari Osaka City Tour
– 1 Hari Universal Studio Japan (optional)
– 1 Hari Kyoto Tour
– 1 Hari Nara & Kobe Tour
– 1 Hari Bullet Train & City Tour
– Airport Pickup & Transfer

Namun begitu, kos pakej ini lebih tinggi berbanding pakej Tokyo-Osaka 7H6M atau Tokyo-Osaka 6H5M. Jadi semuanya bergantung kepada bajet percutian anda.

FIRST TIME KE TOKYO-OSAKA?

Tonton video penerangan kami tentang 20 tempat yang wajib dilawati ketika ke Tokyo & Osaka.

JENIS-JENIS ITINERARY TOKYO-OSAKA 8H7M

Dibawah ini kami senaraikan 2 versi berlainan untuk trip Tokyo-Osaka 8H7M yang anda boleh pilih.

Swipe gambar dibawah ke kiri & ke kanan untuk lihat versi yg berlainan

Seperti mana contoh ubah suai itinerary yg terdapat di atas, pakej kami adalah 100% customizable mengikut citarasa anda. Itinerary juga boleh diubah suai mengikut bajet percutian yang anda inginkan.

Dibawah ini kami tunjukan contoh itinerary penuh bagi Versi 1 – Pakej Tokyo-Osaka 8H7M

ITINERARY PENUH - TOKYO-OSAKA VERSI 1

PAKEJ TOKYO-OSAKA 6H5M - DISNEYLAND + MT FUJI + KYOTO + NARA & KOBE

APA YG TERMASUK DALAM PAKEJ?

– Disneyland atau Disneysea
– Kawaguchiko Lake Cruise
– Tokyo Tower
– Osaka Museum of Housing and Living
– Kimono Rental at Osaka Museum of Housing and Living
– Umeda Sky Building

– Public transportation (train/bus) : 5 days
– Private transportation (car/MPV/van/bus) : 3 days

– Penginapan jenis Guest House atau Hotel

APA YG TIDAK TERMASUK DALAM PAKEJ?

– Jangan bimbang! Kami boleh membantu untuk menempah tiket penerbangan anda tanpa sebarang caj perkhidmatan. Anda hanya perlu membayar kos sebenar berdasarkan harga tiket pada tarikh pilihan anda. Ini memudahkan anda & juga pihak kami untuk memberikan harga terbaik tanpa cas tambahan.

– Jangan bimbang! Panduan makanan halal sudah termasuk dalam pakej ini dimana kami akan membawa anda pergi ke restoran pilihan anda tanpa sebarang kos tambahan. Manjoriti pelancong Malaysia memilih makan tengah hari sahaja di restoran, kemudian sarapan & makan malam di Guest House yg lengkap dengan kelengkapan memasak. Ia lebih murah, lazat & selesa dengan citarasa rakyat Malaysia!

BERAPAKAH HARGA PAKEJ INI?

Dibawah ini kami sediakan Price Calculator untuk memudahkan anda mengira harga untuk seorang dewasa bagi Pakej Tokyo-Osaka 8 Hari 7 Malam :

Calculator Tokyo-Osaka 8H7M

5
Additional Cost RM300
Additional Cost RM250
Additional Cost RM300

*Harga sebenar pakej adalah dalam mata wang Yen. Kiraan ini mengikut nilai tukaran 1 Yen = RM 0.038 pada 11/11/2019

TotalRM 

Harga menggunakan kalkulator di atas adalah secara anggaran sahaja. Jika anda nak dapatkan harga sebenar untuk dewasa & kanak-kanak serta lengkap dengan Itinerary Percutian, kami akan berikan secara PERCUMA tanpa sebarang paksaan untuk membeli. Klik butang di bawah.

FREQUENTLY ASK QUESTION (FAQ)

Kesemua pakej yang kami tawarkan adalah “Private Trip”. Ini bermakna sepanjang tour guide kami hanya akan menguruskan kumpulan anda sahaja & tidak bercampur dengan group lain. Layanan yang diberikan adalah sangat personalize & ekslusif untuk anda sahaja.

Dengan MKJ Travel, kelebihannya adalah harga pakej kami adalah sangat ‘transparent’ & flat price for the whole year. Ini bermakna kami tidak menyembunyikan sebarang cas tambahan serta harga kami kekal sama sepanjang tahun.

Hal ini kerana harga pakej kami adalah dalam mata wang Yen kerana kami telah berpusat di Ariake, Tokyo Japan. Kami adalah ‘direct contact’ jika anda memerlukan perkhidmatan Tour Guide di Jepun. Ini bermakna tiada pihak ketiga yg terlibat & harga adalah tersangat murah ibarat ‘harga agen’.

Ya boleh, cuma harga tiket flight kami akan asingkan ke dalam quotation yang berasingan & harga tiket adalah mengikut harga “actual” yang diberikan oleh syarikat penerbangan mengikut tarikh yang anda inginkan. Ini bermakna kami tidak meletakkan sebarang “mark-up” dan anda akan dapat menikmati harga yang termurah.

Ya! Itinerary percutian kami adalah 100% boleh diubah suai mengikut permintaan anda. Sila berhubung dengan team kami untuk mendapatkan khidmat ubah suai itinerary secara percuma