Ceriakan Rutin Kecantikan Harian Anda Dengan Topeng Muka Jepun Yang Menarik Ini!

1

Adakah anda suka memelihara kecantikan diri dengan mask (topeng muka)? Bergantung kepada individu, ada yang suka memakainya untuk beberapa kali sahaja dan ada juga yang sudah menjadi seperti rutin seharian mereka. Bagi yang sudah menjadi rutin seharian, tidakkah anda bosan memakai mask yang sama sepanjang hari?

Dengan mask Jepun, ia tidak lagi. Mask Isshin Do bukan sahaja memberi anda pengalaman yang menyoronokkan malah memberi kesan yang maksimum pada kecantikan wajah!

A. Pek Mask Binatang

2

Mask haiwan ini sangat popular di Jepun. Diilhamkan oleh seorang penduduk yang popular di Zoo Ueno, zoo paling terkenal di Jepun, dua set pek mask wajah haiwan ini pasti akan menghiburkan anda dan orang lain, pada masa yang sama memperbaiki kulit wajah anda. Untuk hasil yang terbaik, dapatkan bersama-sama dengan rakan kongsi untuk berubah wajah anda menjadi sepasang binatang liar.

3

Sesiapa yang peka di kalangan anda pasti dapat menyedari bahawa mask ini sebenarnya merupakan replika tepat wajah sebenar yang diambil daripada haiwan di Zoo Ueno, iaitu harimau Sumatera Kunde dan panda gergasi Ri Ri dan Shin Shin. Pek muka ini telah diwujudkan dengan kerjasama penuh daripada Zoo Ueno dan pembeli yang benar-benar sukakan haiwan akan berpeluang untuk mendapat hadiah besar daripada syarikat pengeluar mask ini.

4

Setiap Pek Mask Haiwan mengandungi ciri-ciri:

• Dua pek mask: Harimau dan panda
• Bahan-bahan: Air, glycerine, BG hyaluronan, hydrolysis kolagen, kolagen larut air, derivatif Vitamin C (magnesium fosfat ascorbyl), ekstrak sasa veitchii

B. Pek Mask Kabuki

5

Mask muka tidak akan menjadi lebih tradisional daripada produk kecantikan yang hebat ini! Pek Mask Kabuki merupakan satu set dua mask berwarna-warni yang akan meremajakan kulit anda dan juga mengubah anda menjadi penghibur pentas tradisional. Pek mask ini datang dalam warna merah dan biru yang diilhamkan oleh solekan sebenar yang digunakan oleh pelakon Kabuki

6

Kabuki sudah semestinya merupakan satu bentuk teater Jepun yang paling terkenal. Apabila syarikat Isshin Do Honpo Inc mula memperkenalkan Pek Mask Kabuki pada Disember 2013, media Jepun mula menjadi hangat memperkatakan mengenainya. Pek ini telah dibuat dengan nasihat daripada Ichikawa Somegoro, seorang pelakon Kabuki terkemuka, dan direka untuk kelihatan seperti solekan yang dipakai oleh penghibur sebenar yang memainkan peranan dalam dua permainan klasik, “Funa Benkei” dan “Shibaraku”.

7

Setiap Pek Mask Kabuki mengandungi ciri-ciri:

• Pek dua mask muka kabuki (merah dan biru)
• Ini adalah produk kecantikan pek mask, bukan topeng untuk kostum
• Bahan-bahan: Air, BG, gliserol, hyaluronik Dan, Vitamin C derivatif, kolagen larut air, hidrolisis kolagen, dan lain-lain

C. Pek Mask Jojo

8

Dari pembuat Pek Mask Kabuki dan Pek Mask Haiwan yang sama, Pek Mask Pengemberaan Jojo ini dicipta berdasarkan kepada dua watak-watak dari manga yang amat popular, Hirohiko Araki. ‘The Mask Stone’ telah dipaparkan dalam kisah pertama dalam siri JoJo, manakala ‘Platinum Star’, watak Jotaro Kujo daripada “Stardust Salib”. Set ini termasuk pek mask kedua-dua watak ini.

9

Sebagai peminat JoJo, anda tahu watak ini mempunyai kuasa luar biasa. Malangnya, mask ini tidak akan memberikan anda apa-apa kebolehan luar biasa yang sebenar tetapi mereka akan membantu menghilangkan penuaan di kulit anda. Ia adalah topeng kecantikan penjagaan kulit yang tulen serupa dengan yang wanita Jepun pakai setiap malam untuk meningkatkan kualiti kemerajaan kulit mereka.

Setiap Pek Mask Jojo mengandungi ciri-ciri:

• Setiap pek mengandungi dua pek mask
• Bahan-bahan: Hyaluronan Na, kolagen, vitamin C derivatif, rosemary

D. Pek Mask Frankenstein

10

Diilhamkan oleh makhluk terkenal yang dicipta oleh seorang ahli sains bercita-cita tinggi dalam novel Mary Shelley dan adaptasi filem yang tidak terkira banyaknya. Pek Mask Monster Frankenstein mungkin agak hijau dan menjijikkan, tetapi ia adalah barang penjagaan kulit yang tulen yang akan membantu meningkatkan kualiti kulit muka anda. Pek mask ini popular di kalangan wanita Jepun sebagai cara untuk menghidupkan kembali kulit mati dan siri pek wajah “raksasa” ini merupakan genre ciptaan mask yang terlaris.

11

Mengapa perlu penjagaan kulit atau alat kecantikan yang membosankan? Cuba letakkan pek mask ini pada muka selepas mandi atau sebelum anda pergi ke tidur, dan rasakan nutrien daripadanya membantu menyegarkan kulit anda. Selain itu juga, pek mask ini sudah tentu boleh dipakai oleh lelaki dan wanita!

Setiap Pek Mask Frankeinstein mengandungi ciri-ciri:

• Pek muka x 1
• Ini adalah produk kecantikan pek mask, bukan topeng untuk kostum
• Bahan-bahan: Air, BG, gliserol, hyaluronan Na, kolagen air, hidrolisis kolagen, vitamin C, rosemary
• Panduan : Bahasa Jepun

E. Pek Mask Vampire

12

Sebahagian daripada pek mask kuartet “raksasa” oleh Isshin Do Honpo berdasarkan Hantu Hollywood terkenal, Pek Mask Vampire adalah sedikit menakutkan, tetapi agak menyeronokkan untuk memperbaiki kulit anda. Letakkan pek mask ini muka pada selepas mandi atau sebelum anda pergi tidur untuk menyegarkan kembali kulit anda … dan mengejutkan keluarga anda! Pek ini mengandungi bahan rosemary, tumbuhan tradisional untuk menghalau roh-roh jahat.

13

Warna merah dan putih adalah semeriah seperti yang anda harapkan daripada pencipta Pek Mask Kabuki. Ciri-cirinya juga menyeronokkan, daripada sayap kelawar sekeliling mata hinggalah kepada taring dan titisan darah pada mulut. Walau bagaimanapun, ia adalah produk kecantikan yang tulen yang berfungsi seperti pek mask biasa, membantu menyegarkan kulit anda dan memulihkan kemerajaan, dan kulit yang sihat. Jangan bimbang, mask ini tidak boleh digunakan untuk menghisap darah orang lain!

Setiap Pek Mask Frankeinstein mengandungi ciri-ciri:

• Pek muka x 1
• Ini adalah produk kecantikan pek mask, bukan topeng untuk kostum
• Bahan-bahan: Air, BG, gliserol, hyaluronan Na, kolagen air, hidrolisis kolagen, vitamin C, rosemary
• Panduan : Bahasa Jepun

F. Pek Mask Marvel Iron Man dan Captain America

14

Siri pek mask oleh Isshin Do Honpo mungkin telah memulakan dengan beberapa entri Jepun seperti Pek Mask Kabuki, tetapi ia juga telah menarik minat terhadap pelbagai sumber kebudayaan untuk inspirasi. Ia termasuk buku-buku komik dan filem aksi sebenar dari Amerika. Pek Mask Marvel Iron Man & Captain America mengubah anda menjadi dua hero yang popular, lengkap dengan warna simbolik mereka merah dan biru bagi hero Captain America.

15

Seperti yang diperkatakan, ini bukan hanya sekadar topeng mainan untuk peminat. Ia juga adalah produk penjagaan kulit yang tulen dan berfungsi seperti pek muka biasa untuk membantu meningkatkan kualiti kulit muka anda.

16

Pek Mask Marvel Iron Man dan Captain America mengandungi ciri-ciri:

• Secara rasmi berlesen oleh syraikat Marvel
• Mengandungi Dua pek (Iron Man, Captain America)
• Bahan-bahan: air, gliserin, BG, Hyaluronan Na, kolagen hidrolisis, vitamin C derivatif, lavender, dan lain-lain
• Panduan : Bahasa Jepun

F. Pek Mask KISS

17

Dari pencipta Pek Mask Kabuki Face Pack, kini mereka juga memperkenalkan Pek Mask KISS, rekaan solekan terkenal band rock American ditonjol melalui pek mask kecantikan. Walaupun asal-usul mereka adalah bukan dari Jepun, KISS adalah sebuah band yang popular di Jepun, tidak hairanlah mengapa kita dapat melihat ramai orang Jepun berpakaian seperti mereka. KISS malah bekerjasama dengan kumpulan idola Momoiro Clover Z untuk menghasilkan muzik solo yang dilancarkan pada Januari 2015.

18

Pek Mask KISS merupakan topeng muka yang tulen digunakan untuk dipakai oleh lelaki atau wanita untuk memperbaiki kulit. Ia datang dalam dua pek yang berbeza pek: Starchild (Paul Stanley) dan Spaceman (Tommy Thayer), atau Demon (Gene Simmons) dan Cat (Eric Singer).

19

Jadi, ubah diri anda menjadi rocker legenda DAN pada masa yang sama memberi diri anda kulit yang lebih baik. Siapa yang boleh minta lebih daripada itu?! Sekarang, semua yang anda perlukan adalah instrumen musik untuk melengkapkan gaya sebagai salah seorang daripada mereka.

20

Setiap Pek Mask KISS mengandungi ciri-ciri:

• Dua jenis: Starchild (Paul Stanley) dan Spaceman (Tommy Thayer) ATAU Demon (Gene Simmons) dan Cat (Eric penyanyi), atau mendapatkan kedua-duanya sekali
• Setiap set mengandungi dua pek mask
• Mengandungi Vitamin C, kolagen, hyaluronan, dan lain-lain
• Panduan: Bahasa Jepun